söndag 25 december 2016

STRÅLANDE JULAFTON

Trots att inte tomten kom och hälsade på igår, så hade vi en fantastisk julafton ändå. man behöver inte vara einstein för att fatta att det var Alexanders dag ... helt och hållet. hihi.
Han var verkligen i sitt esse hela dagen.
Och när det väl var tid att öppna julklappar var han på G och ville verkligen öppna sina paket. Det var annat än tidigare år, då han bara öppnade EN ... sen fick det minsann räcka.
Nja ... det gick väl bra, ända tills han öppnade ett paket med ett stort TÅG. Sen var det kört, det var bara tåget som gällde. hahaha

Idag blir det en riktig slappedag. Eftersom Alexander inte kom i säng förrän mitt i natten, ligger han ... otroligt nog ... fortfarande och sover. Farmor själv är lika seg. Jag hade svårt att komma till ro inatt för förkylningens skull. Så idag blir det till att göra så lite som möjligt. Känner jag Alexander rätt så lär han inte ha tid för så mycket annat än sina tåg. 😁

Jag hoppas ni hade en lika mysig dag igår, med nära och kära. Ni får ha en lika bra dag idag. Var nu rädda om er där ute, och ta vara på dagen och varandra.

Ha det bäst i stugorna ......
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar