söndag 26 november 2017

VILKEN DAG ...

... det var igår. Jag var såååå taggad när vi skulle iväg och hämta hem Milou och Lambi. Beatrice är nog den som var mest taggad. Hon har gått och väntat ända sedan vi var där förra gången och det bestämdes för en vovve till. Hon har längtat, donat och förberett.
Och direkt när vi kom innanför deras hem, så kändes det så självklart att vi skulle ha med oss en ny liten familjemedlem. Men guuuu vad de hade förändrats. Valparna hade vuxit till sig minsann och det var liv i luckan på de små hela tiden. Ja, ända tills vi satte oss i bilen. Det var ingen höjdare precis för dessa små söta varelser. Nej, de gillade inte att åka bil. Det var till och med så pass att lilla Lambi faktiskt kräktes ett par gånger. Det var en bra bit att köra, så vi hade inte så mycket att välja på. Det var bara till att rida ut stormen och ta oss hem.
Väl hemma hade vi Molly och Bandit, som skulle bekanta sig med sina nya vänner. Och det gick förvånansvärt bra ändå. Molly var väl den som var mest nyfiken på de små konstiga prickarna, som bara hoppade omkring. Medan Bandit sprang iväg, och tyckte nog de var väldigt jobbiga. Han ville bara vara ifred. 😃

Natten gick oväntat bra. Bandit och Milou har sovit i samma bädd och verkar trivas ganska bra ihop. Inga kisspölar heller. Så jag antar att Milou sovit hela natten lång.
Men när han väl vaknade idag, var det ingen hejd på hans framfart. Han busar och "knycker" saker, springer iväg och tror att han kan gömma de i sin bädd. hahaha
Och han är supernyfiken på allt som händer runt omkring. Så fort något händer så måste han vara först på plats för att undersöka om det är något han kan få tag i. 
Ja, han är en liten buse minsann ... precis som det skall vara med en liten baby. 😀









Inga kommentarer:

Skicka en kommentar