onsdag 11 augusti 2021

Tre små trollungar

 Som ni alla säkert redan vet så är jag stolt farmor till 5 barnbarn. De växer och blir äldre, och man ser från dag till dag hur de mognar och lär sig saker.
De man ser mycket på för tillfället är de tre yngsta. Eftersom de bara är 2 och 1 år så ser man hur de utvecklas och lär sig nytt varje dag.

Linnea är inte mer än 4 månader. Men hon har också lärt sig ett och annat. Numera sitter hon långa stunder och leker jättefint, hon ligger på golvet och snurrar runt. Och en sak som förundrat mig är att hon ofta studerar in sina äldre bröder. Kan ju bara tänka mig hur hon kommer att ta efter de om bara några månader 😁.

Och på tal om hennes bröder ja. Både Adrian och Maximilian är två yrväder, som inte är still för fem öre. De håller låda och är igång i princip från det de vaknar tills det är dags att somna på kvällen. Ja nog händer det väl ibland att de tar sig en liten middagslur mitt på dagen. Men det blir inte mer än en liten stund, så där en 20 - 30 minuter ... om Teddy och Pernilla har tur hahaha. Nej, men skämt och sido. De är ur charmiga båda två och vet precis hur de skall charma alla runt omkring sig.

Det är lite kul att se deras hem idag mot hur det var för ett par år sedan. Teddy har fått barnsäkra precis allt i hemmet haha. Killarna är på allt och klättrar överallt. Så för att de inte skall komma till skada har det varit tvunget. Men ändå så klättrar de, ramlar, får bulor, reser sig upp igen ... och gör exakt samma sak igen 😂. Så tror ni att de lärt sig? Nej, de bara skrattar och vill testa en gång till och en gång till.

Ja, det är väl så det skall vara med småbarn. De är nyfikna av sig och lär väl sig så småningom. Det är i alla fall inget fel på vare sig ben, armar och fingrar. De är snabba som blixten och är inte ett dugg rädda av sig.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar