onsdag 8 juli 2020

Vart gömmer hon sig?!

Har ni någon gång sett böcker samla på sig damm, eftersom ingen tog sig tid för att läsa dem eller åtminstone damma av dem? Hade denna blogg varit en riktig bok Carina så hade den haft flera lager över sig...liggandes på en hylla..Någonstans i din lägenhet hihi. 

Ni alla kanske undrar vart hon håller hus för ibland kan jag själv undra det. Hon som verkligen ÄLSKAR att skriva av sig. Hon är nog för upptagen med alla sina fyra över gulliga små barnbarn. Små och små mina barn är inte så små längre. Den stora har bara ett huvud kvar att växa innan han är lika lång som mig. Jag är 1.67 lång. Det går undan och knappt så att man hinner med heller. Usch till hösten börjar han Åk 1, helt sjukt! Inne på en GRUNDSÄRSKOLA.. Jag är överlycklig att jag slipper att kriga mer med grundskoleförvaltningen och allt annat som hör till. Visst kommer det säkert annat men det är då det. Han fick sin intellektuella funktionsnedsättnings nivå.. Den landade precis på gränsen till nivå 1 därför får Alexander gå i grundsärskolan. TACK för den underbara människan på HAB som underlättade för vår Alexander. 

Den lille som är över allt och ingenstans. Ajjj.. idag slog han i framtänderna rakt ner i golvet inne på Emporia så imorgon blir det en visit till tandläkaren. En liten del av framtanden gick tyvärr av. Han är helt enkelt för vild av sig. Hans storebror sade till honom att han får skylla sig själv för att Zebastian sprang och välte ner allt inne på Lindex idag. Sicken storebror!! Syskonkärlek kallas det kanske? Så underbara barn har jag. 

Sen har vi dem söta små tvilling pojkarna. Alltså jag vet inte vad jag ska säga mer än att mina ögon och mitt hjärta smälter varje gång jag ser dem. Vilka fantastiskt vackra pojkar Pernilla och Teddy har skapat. Första gången jag såg dem inne på neo mina tårar bara sprutade.. Ja, dem som känner mig vet att jag är väldigt känslig av mig som person.
Ska bli väldigt roligt att få följa dem i deras utveckling, deras liv och se hur dem är som vuxna. Snart är dem dessutom 1 år och på samma dag som Zebastian egentligen var beräknad. Vad är oddsen.. 

Jag är väldigt glad och tacksam över att ha Dennis familj som min familj. Vilka fantastiskt snälla och underbara människor som jag har fått lära känna dessa 9 åren. 

Ville bara skriva lite i bloggen för att den inte skulle samla damm hihi och hoppas ni alla får en godnatt sömn. Jag själv hoppas på lite sol innan semestern tar slut i för sig 3 veckor kvar. Svensk sommar kallas det! 


Varför inte träna med sina barn på ryggen?
Han lät inte mig träna ifred, var att acceptera läget hihi

Lite framsteg blir till stora framsteg 😉
Somliga av er vet också att jag börjat starta upp min egen business med ett helt färdigt koncept som är väldigt enkelt att följa om ni är intresserade av att följa mig lite på min blogg är ni välkomna in på:
Därinne kan ni också se de olika produkterna och hur flitigt dem används av mig. Mer kommer det in i bloggen och på min personliga sida. Tack för att ni läste mitt inlägg. Kramar/ Desirée                     
                       
               
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar